Quantcast

Търси

   
Комбинацията от бадемово мляко и зелен чай потиска апетита

Комбинацията от бадемово мляко и зелен чай потиска апетита

27.02.2015 408 0 Запази статиятаПиенето на топъл чай е обичай, който се практикува от милиони хора по света всяка сутрин. Повечето го пият с мед или захар, а някои го предпочитат чист, а освен това има огромно разнообразие – черен, зелен, плодов, билков чай...

Една от причините за популярността на чая са именно многото ползи, които ни носи той. Изключително полезен е зеленият чай. Има дори диета, която включва основно зелен чай и бадемово мляко. Комбинацията от двете напитки потиска апетита и помага на тялото да се освободи от токсините.

С помощта на тази диета можете да отслабнете с 0.5-2 кг само за един ден. Важно е да знаете обаче, че този режим е САМО за един ден и не бива да прекалявате, като удължавате периода. Максимумът, който можете да си позволите, е два дни в месеца, но не накуп.

Следва да се избягва при болести на жлъчния мехур и бъбреците, лактозна непоносимост и ниско кръвно налягане. Ако страдате от някакво хронично заболяване, непременно се посъветвайте с лекар.

Ето я и рецептата:

Необходими са ви 6 чаши, приблизително литър и половина, бадемово мляко и 2 с.л. зелен чай. Не използвайте филтърен чай. Бадемовото мляко се приготвя от предварително накиснати и обелени бадеми в блендер, в съотношение 1:2 с вода. Твърдата част се прецежда и остава чисто бяло немлечно бадемово мляко.

Загрейте млякото до завирание и оставете да се охлади до около 70 градуса. Уверете се, че е още горещо, а не просто топло, когато прибавяте зеления чай.

Покрийте съда и оставете да престои 20 минути. Консумирайте по една чаша от сместа на всеки два часа. Зеленият чай и бадемовото мляко се допълват чудесно, защото бадемовото мляко спомага за абсорбирането на кофеина, а зеленият чай – за усвояването на веществата от млякото.

Между тези периоди от два часа можете да консумирате дестилирана или поне филтрирана вода. Хубаво е да приемате 2 л. Вода на ден, защото тази комбинация подпомага и усилва уринирането и е важно да запазите водния баланс на тялото си.

Това интересно питие ще ви поддържа сравнително сити през деня или поне няма да имате голям апетит. А тялото ви няма да страда от недостиг на вещества. Запомнете обаче, че това се прави максимум два пъти в месеца!

 

 

  

Добавете коментар 0

PureVital препоръчва:

Fat Loss
Fat Loss moreFat Loss

Всеки от нас иска да бъде в добра форма и да се чувства добре в тялото си. За да харесаме това, което виждаме в огл ... още

65,00лв/ 60 капс.
 • стъпки по-близо до природатаВземете продукта за 65,00 лв. и съберете 75 стъпки "По-близо до природата".
 • стъпки по-близо до природатаСъберете 570 стъпки "По-близо до природата" и вземете продукта за 20.00 лв.
НОРМА ФЕТ Нопал
НОРМА ФЕТ Нопал moreНОРМА ФЕТ Нопал

Всеки мечтае за стройна фигура и добър външен вид. Най-добре да постигнем това по здравословен и безопасен за орган ... още

32,00лв/ 60 капс.
 • стъпки по-близо до природатаВземете продукта за 32,00 лв. и съберете 19 стъпки "По-близо до природата".
 • стъпки по-близо до природатаСъберете 270 стъпки "По-близо до природата" и вземете продукта за 11.00 лв.
Триензим
Триензим more
 • TOPseller
 • -37%ОТСТЪПКА
Триензим

Както става ясно от името, продуктът е комбинация от три ензима, които допринасят за по-качествено усвояване на вещ ... още

54,00лв34,00лв/ 100 к.
 • стъпки по-близо до природатаВземете продукта за 34,00 лв. и съберете 27 стъпки "По-близо до природата".
 • стъпки по-близо до природатаСъберете 550 стъпки "По-близо до природата" и вземете продукта за 10.00 лв.
Ябълков оцет
Ябълков оцет more
 • TOPseller
 • НОВпродукт
Ябълков оцет

Ябълковият оцет спомага за физиологичното изгаряне на мазнините и обмяната на веществата. Продуктът има благоприяте ... още

10,00лв/ 60 капс.
 • стъпки по-близо до природатаВземете продукта за 10,00 лв. и съберете 15 стъпки "По-близо до природата".
 • стъпки по-близо до природатаСъберете 100 стъпки "По-близо до природата" и вземете продукта за 4.00 лв.

Полезни съвети за Вашето здраве от Клуб По-близо до природата

Прочетете още...

Най-висшата форма на знание е добротата.
Персийска поговорка
Продукти произведени в Германия
Schritte näher an der Natur

Регистрирайте се в клуб "По-близо до природата", за да получавате първи най-новите здравословни съвети и рецепти!