Quantcast

Търси

   
Как да постигнем желаното тяло?

Как да постигнем желаното тяло?

20.04.2015 1320 0 Запази статията


Предлагаме ви съвети на различни хора, които ще ви вдъхновят и ще ви вдъхнат увереност по пътя към постигане на желаната фигура и форма. Това изглежда като трудна задача, но дори с малки промени в ежедневието си, и то постепенно, а не наведнъж, ще видите, че резултатът няма да закъснее.

            

Правете кратки интензивни упражнения. Изберете си 2-3 вида упражнения – подскоци, клякания, коремни преси и през деня на празен стомах правете максимум 10-15 минутна тренировка със серии от тях. Така няма да усетите как за деня ще сте тренирали близо час. В края на всяка серия се отпуснете в легнало положение на пода, преди да преминете към другите обичайни дейности.

 

Потърсете активността, която ви пасва най-много. Това, че някой човек пробягва километри и е във форма, не означава, че тичането ще е от полза и при вас. Ако преди това не правите добра разгрявка, може да си навлечете проблеми с коленете и болки в глезените и стъпалата.

 

Вдъхновявайте се, но не се сравнявайте с другите. Нека хората ви служат за мотивация и не ги възприемайте като съперници в съревнование. Започнете да се наслаждавате на тялото си. Отнасяйте се към него като към най-добър приятел. Самокритиката само ще ви комплексира и потисне. В тази връзка не позволявайте модели от списания да служат за пример – всички добре знаем какви трансформации се случват със снимката на даден модел преди тя да достигне корицата на списанието.

 

Започнете сутринта с позитивно намерение. След като се събудите, просто си кажете какво възнамерявате за деня: “Днес ще отида на час по йога”, “Ще потичам в парка” и т.н.

 

Качество, а не количество. Това важи за храната. Избирайте свежи, нерафинирани, по възможност органични продукти и не бройте калориите. Изчисляването на енергийната стойност само може да ви причини нервност и да ви накара да се вманиачите.

 

Не променяйте всичко отведнъж. Вкарвайте промените в ежедневието си една по една. Иначе ще се претоварите и организмът ви нпма да има възможност да се адаптира.

 

Включете в менюто си кокосово масло и авокадо. Изключително стойностни продукти, който макар и да не са нискокалорични, помагат на тялото да се освободи от излишните килограми.

 

Изградете си режим по часове. Хранете се приблизително в еднакви часове и на еднакви интервали. Така стомахът ви сам ще започне да дава сигнали и ще се подготви предварително за смилането и пълноценното усвояване на храната.

 

Яжте повече зеленолистни зеленчуци. Те изобилстват от ценни минерали и витамини, а освен това повечето от тях могат да се консумират в суров вид.

 

Петте въпроса: Каква е моята цел?, Кога искам да ч постигна?, На какъв етап се намирам в момента?, Как мога да постигна целта? И най-важно: Кога ще започна?

 

Всяка сутрин правете по едно здравословно нещо - да замените асансьора със стълбите, или просто да си приготвите здравословна и красиво поднесена закуска.

 

 

 

Добавете коментар 0

PureVital препоръчва:

НОРМА ФЕТ Худия
НОРМА ФЕТ Худия moreНОРМА ФЕТ Худия

Още от древни времена племената в Южна Африка са дъвчели кактуса Худия Гордони (Hoodia gordonii), за да притъпят чу ... още

25,00лв/ 60 капс.
  • стъпки по-близо до природатаВземете продукта за 25,00 лв. и съберете 20 стъпки "По-близо до природата".
  • стъпки по-близо до природатаСъберете 250 стъпки "По-близо до природата" и вземете продукта за 9.00 лв.
НОРМА ФЕТ Червен боб
НОРМА ФЕТ Червен боб moreНОРМА ФЕТ Червен боб

Червеният боб съдържа система от ензими, които блокират разграждането на нишестето на монозахариди. По този начин п ... още

31,00лв/ 60 капс.
  • стъпки по-близо до природатаВземете продукта за 31,00 лв. и съберете 21 стъпки "По-близо до природата".
  • стъпки по-близо до природатаСъберете 270 стъпки "По-близо до природата" и вземете продукта за 10.00 лв.
НОРМА ФЕТ Ябълков оцет
НОРМА ФЕТ Ябълков оцет moreНОРМА ФЕТ Ябълков оцет

Добрата фигура е важна не само за плажа през лятото, важно е да я поддържаме винаги. Ябълковият оцет повишава усеща ... още

25,00лв/ 60 капс.
  • стъпки по-близо до природатаВземете продукта за 25,00 лв. и съберете 25 стъпки "По-близо до природата".
  • стъпки по-близо до природатаСъберете 200 стъпки "По-близо до природата" и вземете продукта за 9.00 лв.
Триензим
Триензим more
  • TOPseller
  • -37%ОТСТЪПКА
Триензим

Както става ясно от името, продуктът е комбинация от три ензима, които допринасят за по-качествено усвояване на вещ ... още

54,00лв34,00лв/ 100 к.
  • стъпки по-близо до природатаВземете продукта за 34,00 лв. и съберете 27 стъпки "По-близо до природата".
  • стъпки по-близо до природатаСъберете 550 стъпки "По-близо до природата" и вземете продукта за 10.00 лв.

Полезни съвети за Вашето здраве от Клуб По-близо до природата

Прочетете още...

Не възпитавайте децата си, те все едно ще приличат на вас. Възпитавайте себе си.
Английска поговорка
Продукти произведени в Германия
Schritte näher an der Natur

Регистрирайте се в клуб "По-близо до природата", за да получавате първи най-новите здравословни съвети и рецепти!